Збив жінку на пішохідному переході: на Буковині судитимуть водія

Наприкінці грудня минулого року у селі Кадубівці Чернівецького району водій “Renault Kangoo” збив на жінку на пішохідному переході. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що на дорозі сполученням Чернівці-Тереблече в  межах села Кадубівці 42-річний водій автомобіля “Renault Kangoo” не врахував дорожньої обстановки та не впорався з керуванням. Водій збив 17-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу

В результаті ДТП потерпіла отримала переломи ключиці та гомілки, а також тріщину кістки тазу.За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілій тілесні ушкодження середньої тяжкості, кермувальнику загрожує до трьох років обмеження волі.

Під процесуальним керівництвом Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції склали обвинувальний акт та скерували його до суду для розгляду.

Чоловіка звинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар