У Чернівецькій міській раді за чиновниками закріплять службові авто

У Чернівцях виконавчий комітет міської ради має намір закріпити за департаментами і управліннями ратуші службові автомобілі, якими зможуть користуватися посадовці міськради у межах своєї діяльності. Як повідомляє МБ, відповідний проект рішення виконкому оприлюднили сьогодні, 3 червня на сайті Чернівецької міськради.

Згідно із проектом рішення, за департаментом інфраструктури і благоустрою закріплять автомобіль Mercedes Benz 200 з лімітом пробігу на місяць 2000 км.

Окрім того, цей департамент отримає у користування автомобіль Mitsubishi PS з лімітом пробігу 900 км на місяць.

За департаментом урбаністики та архітектури також буде закріплено два автомобілі – ВАЗ-11184-116-30 (з лімітом пробігу 1500 км на місяць) та Mitsubishi PS, яким також користуватиметься департамент інфраструктури й благоустрою.

Департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування отримає у своє користування автомобіль Hyundai Accent, а департамент соціальної політики – ВАЗ-21093. Окрім того, цей департамент отримає автомобіль ВАЗ-21070 для поїздок по Садгірському району.

У розпорядженні управління освіти буде лише один автомобіль – ГАЗ 31105.

А управління порядку та контролю за благоустроєм користуватиметься двома автівками марки ВАЗ-21070. Таке ж авто буде передбачене для інспекції з паркування.

Окрім того, у проекті рішення оприлюднили перелік чергових автотранспортних засобів із зазначенням лімітів їх пробігу для обслуговування виконавчих органів Чернівецької міської ради, які мають право ними користуватись.

Реклама

Залишити коментар