У Чернівецькій області на вихідних затримали контрабанди цигарок на 1,2 млн грн

На Буковині прикордонники Чернівецького загону продовж вихідних у чотирьох випадках позбавили контрабандистів товару на суму понад 1,2 мільйона гривень.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Завдяки пильності прикордонних нарядів та реалізації ряду інформацій оперативних співробітників охоронцям кордону вдалося вилучити майже 28 тисяч пачок сигарет різних марок у нечистих на руку буковинців. Всі виявлення та вилучення тютюнової продукції відбувалися на гірських ділянках, в межах відповідальності відділів прикордонної служби “Селятин”, “Фальків” та “Красноїльськ”.

Так, в позашляховику марки “Toyota Land Cruiser”, який прикордонники, в ході реалізації оперативної інформації, зупинили неподалік кордону виявлено 25 ящиків тютюнових виробів без марок акцизного податку України. Ще 11 ящиків сигарет без акцизних марок України правоохоронці виявили у мешканця прикордоння, під час огляду нежитлових приміщень.

Інші дві спроби переправити сигарети до сусідньої Румунії звели нанівець прикордонні наряди відділів “Красноїльськ” та “Фальків”, які виявили правопорушників на півдорозі до кордону. Пачкарі втікаючи від охоронців кордону покинули майже 20 ящиків сигарет.

З початку цього року на ділянці відповідальності Чернівецького прикордонного загону виявлено 959 ящиків тютюнових виробів, з них 894 ящики поза пунктами пропуску. Загальна сума виявлених цьогоріч цигарок становить понад 21 мільйон гривень.

Реклама

Залишити коментар