Проник до кімнати та витяг з сумки гроші: у Чернівцях правоохоронці розшукали грабіжника

У Чернівцях грабіжника проник до кімнати та витягнув із сумки чернівчанки гроші. Жінка намагалася його затримати. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Із повідомленням про грабіж до поліції звернулася жителька Чернівців і розповіла, що невідомий чоловік незаконного проник до кімнати й заволодів грошима, які були в її сумці. Помітивши грабіжника, потерпіла спробувала його зупинити, але чоловік утік.

Дізнавшись у заявниці прикмети правопорушника, слідчо-оперативна група спільно з оперативниками Чернівецького районного управління поліції швидко розшукали його. За скоєння грабежу поліцейські затримали 35-річного чернівчанина в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього речові докази.

Чоловік раніше вже був судимий за вчинення кримінальних правопорушень.

За відкрите викрадення чужого майна йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідчі Чернівецького райуправління поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчий суддя підтримав клопотання органів досудового розслідування і помістив грабіжника до Чернівецького слідчого ізолятора. Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар