Організував незаконний гральний бізнес: правоохоронці повідомили про підозру чернівчанину

37-річного буковинець незаконно надавав послуги у сфері грального бізнесу під виглядом інтерактивних клубів. Загалом правоохоронці припинили діяльність 36 таких закладів на території Чернівецької області та наразі перевіряють причетність ще чотирьох осіб до цих протиправних дій. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці встановили, що чернівчанин організував на території Чернівецької області мережу закладів, у яких незаконно надавав доступ до азартних ігор через мережу Інтернет. 

Зокрема, наразі у Слідчому управлінні ГУНП в Чернівецькій області на розгляді також перебуває ще ряд кримінальних проваджень щодо організації незаконного грального бізнесу на території Буковини.

У рамках цих проваджень поліцейські проводять слідчо-оперативні дії. Так, протягом минулого і цього років співробітники буковинської поліції здійснили понад 150 санкціонованих обшуків у гральних закладах. Зокрема, вчора, 26 травня правоохоронці провели ще три обшуки у Чернівцях та селі Вашківці. Під час цих заходів правоохоронці вилучили гроші та понад 500 одиниць ігрового обладнання на загальну суму майже мільйон гривень.

Речові докази поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Співробітники СУ ГУНП в Чернівецькій області повідомили про підозру буковинцю у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність ще чотирьох осіб до організації  нелегального грального бізнесу.

Поліцейські проводять досудове розслідування. 

Реклама

Залишити коментар