Викладача ЧНУ Олега Ангельського обрали членом-кореспондентом Національної Академії Наук по відділенню “Фізика і астрономія”

Директора інституту, професора, доктора фізико-математичних наук Ангельського Олега В’ячеславовича обрано членом-кореспондентом Національної Академії Наук України по відділенню “Фізика і астрономія”.

Про це повідомляє студпарламент інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ ім. Юрія Федьковича на своїй сторінці у Facebook.

“Ангельський Олег В’ячеславович є визнаним в світі фахівцем з кореляційної та сингулярної оптики. Він хоче зазначити: «Я вважаю, що це не тільки моя особиста перемога, а перемога всього колективу інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук. Особливо хочу підкреслити вклад тих людей, з якими я працював, працюю і сподіваюсь буду працювати надалі на науковій ниві”, – йдеться у дописі.

“Я радий перемозі і достойному результату виборів – 36 голосів «за» із 44 членів відділення «Фізика і астрономія» Національної академії наук України»”, – повідомив науковець.

Фото – molbuk.ua

Реклама

Залишити коментар