У Чернівцях перевіряють обіг готівки у тролейбусах: планують вдосконалення системи оплати

У місті створили контрольну групу, яка перевіряє обіг готівки у місцевих тролейбусах. Майже щодня фахівці досліджують, яким чином обліковується готівка та як чернівчан обслуговують у тролейбусі під час поїздки. Про це під час прямого ефіру розповів заступник мера Чернівців Ігор Крохмаль.

За його словами, вперше створили робочі контрольні групи, які перевіряють, як оформлюється виручка, як відбувається обілечування пасажирів.

“Крім цього, ми вже розробили пропозиції для популяризації використання електронних карток для розрахунку в тролейбусах”, —  сказав посадовець.

Наразі ведеться активна робота із запровадження програми “Електронний квиток” у Чернівцях. Таким чином хочуть повністю виключити готівку в комунальному транспорті міста.

“Ми маємо досить непогану співпрацю з фахівцями із Закарпаття, які показували нам відповідне приладдя, воно вже тестувалося. Над цим працює спеціальна робота група. Ми розуміємо: щоб навести порядок з обігом готівки – її треба виключити. Нам треба запустити “Картку Чернівчанина” і перевести всю оплату в комунальному транспорті, в тому числі у майбутньому і в приватному, – у електронний вигляд”, — розповів Ігор Крохмаль.

Реклама

Залишити коментар