Під час затримання поранив пасажира: підозрюваний буковинський прикордонник втік за кордон

У серпні 2019 року прикордонники із застосуванням зброї зупиняли позашляховик, що проривався в бік кордону. Тоді одна людина отримала вогнепальне поранення. Про це повідомляє ІА АСС.

Нагадаємо, 18 серпня 2019 року, близько 3-ї години ночі, прикордонний наряд, який ніс службу в межах Путильського району Чернівецької області, помітив автомобіль, що на швидкості рухався в бік державного кордону.

На вимогу прикордонників авто не зупинилося. Військовослужбовці здійснили попереджувальні постріли у повітря, проте це також не зупинило порушника.

Після цього прикордонники застосували зброю в напрямку коліс транспортного засобу. В результаті, одного з чоловіків, який сидів на задньому сидінні автомобіля поранили. Тоді справу передали до Державного бюро розслідувань.

Як повідомив сьогодні директор Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницький Владислав Васильєв, підозрюваний у цій справі втік за кордон.

У 2020 році співробітника звільнили з Державної прикордонної служби.

“Ми планували оголосити йому підозру. Але колишній прикордонник втік, покинувши країну. Наразі ця особа перебуває у розшуку”, —  зазначив правоохоронець.

Як додали у пресслужбі Теруправління ДБР, підозрюваний виїхав з країни, перетнувши кордон до Республіки Польща, а підозру йому повідомили заочно.

Реклама

Залишити коментар