На буковинських аукціонах з продажу держмайна заробили 21 мільйон гривень

Від початку року на Буковині провели 17 аукціонів з продажів держмайна. Таким чином до державного бюджету від продажу об’єктів малої приватизації надійшов 21 мільйон гривень. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА з посиланням на підсумки роботи першого засідання регіональної робочої групи з питань ефективності використання державного майна. 

Зазначається, що головне завдання новоствореного органу, до складу якого увійшли фахівці регіонального відділення Фонду державного майна, структурних підрозділів ОДА та РДА – сприяти раціональному використанню власності, інформувати про малу приватизацію та залучати інвесторів, які готові вкладати гроші у пропоновані до продажу об’єкти.

Окрім того, регіональна робоча група також займатиметься передачею функцій з управління позастатутним майном від ОДА територіальним громадам. У Чернівецькій області загалом 20 таких об’єктів. Це, зокрема, 8 житлових будинків у селі Ошихліби на Кіцманщині, 8 споруд цивільного захисту та 4 об’єкти інженерної інфраструктури.

Реклама

Залишити коментар