У одному з чернівецьких центральних скверів розібрали і поцупили бруківку

У одному з центральних скверів Чернівців місцями розібрана бруківка. Де поділася частина покриття – з’ясовують. Учора, 23 травня, виявили, що у сквері на вул. Котляревського була ймовірно викрадена бруківка. Про це повідомив Григорій Прохоренко, директор ДЖКГ.

“Покриття понівечили в трьох місцях. Будемо готувати звернення в правоохоронні органи. Нівечити і красти у громади —  це  що красти в самого себе.  Без систематичних штрафів і контролю за містом в рамках програми “Безпечне місто” важко буде вберегти все те, що буде або було зроблено”, —  зазначив посадовець.

Також директор ДЖКГ у Чернівцях повідомив про стан справ на туристичній пішохідній вулиці міста. Останнім часом було багато нарікань на те, що вулиця Кобилянської фактично стала проїзною, а не пішохідною, каже Григорій Прохоренко.

“До цього часу на вулиці були встановлені боларди, які працювали в автоматичному режимі і блокували проїзд транспорту. Проте хтось успішно їх понівечив, і тепер стоїть питання про їх повну заміну. На даний момент вони не працюють. Ми вже вирішили принципово, що ми маємо їх замінити, але потрібно віднайти на це кошти. Це процес тривалий в часі, проте, думаю, що впродовж місяця ми це вирішимо”, —  розповів директор департаменту ЖКГ.

Реклама

Залишити коментар