Ремонт моста, клубу, будинку культури: як Буковина розподілить понад 39 мільйонів субвенції

Тринадцять громад Чернівецького району цьогоріч отримають понад 20 мільйонів гривень субвенції з держбюджету. Гроші мають піти на реконструкцію та будівництво об’єктів соціально-культурної інфраструктури. Мова йде про школи, будинки культури та спортивні майданчики. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України про розподіл субвенції, повідомляє ІА АСС.

Нагадаємо, Чернівецька область у 2021 році отримає 39 997 000 гривень субвенції з держбюджету. Так, Кадубовецька сільська територіальна громада отримає майже 4,5 млн. грн. на придбання шкільного автобуса, капітальний ремонт спортивного майданчика у Кадубовецькому закладі загальної середньої освіти та на ремонт огорожі навколо стадіону та парку в с. Кадубівці.

У бюджет Кіцманської міської територіальної громади надійде 2 173 000 гривень. Гроші спрямують на капітальні ремонти вул. Ювілейної в с. Валява, спортивного майданчика в с. Шипинці, благоустрою в с. Ошихліби та придбання спортивного майданчика для Суховерського ЗЗСО.

Понад 1,7 млн. грн. спрямують у Неполоковецьку селищну територіальну громаду. За ці гроші у с. Берегомет відремонтують будинок культури, у с. Пядиківці – клуб, а в с. Реваківці – котельню Реваківського ЗЗСО.

У с. Банилів-Підгірний Сторожинецької міської територіальної громади за 1 970 000 гривень планують побудувати багатофункціональний спортивний майданчик, а в с. Панка за 112 000 гривень мають капітально відремонтувати підвісну кладку через річку Сірет.

Реклама

Залишити коментар