У Чернівецькій міській раді оголосили конкурс на розміщення літніх точок продажу квасу та морозива

У Чернівецькій міській раді оголосили про початок конкурсу на розміщення літніх точок з продажу прохолодних напоїв і морозива. Як повідомили кореспонденту МБ у департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин, заяви на участь у конкурсі щодо розміщення пересувних тимчасових споруд з торгівлі морозивом, квасом та прохолоджувальними напоями приймаються до 25 травня включно.

Перший крок торгів становить 10 відсотків від суми початкового внеску, наступні – в розмірі не менше ніж 10 відсотків від попередньо запропонованої ціни. Претендент під час торгів має право з голосу запропонувати розмір плати за користування елементами благоустрою з кроком не менше 10 відсотків від попередньо запропонованої ціни.

У департаменті пояснили, що пересувна тимчасова споруда не має мати закритого приміщення для перебування людей.

Такі споруди мають бути сучасного зразка із застосуванням нового торговельного обладнання.

Також у міській раді зазначили, що період розміщення пересувних тимчасових місць торгівлі з 04.06.2021р. по 15.10.2021р. 134 календарних дні.

Заяви для участі в конкурсі можна подати до департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради за адресою вулиця Б.Хмельницького, 64-А до 25 травня включно. Конкурс відбудеться 31 травня за адресою: м. Чернівці, площа Центральна, 1.

Реклама

Залишити коментар