Буковинський лучник відзначився на Кубку Європи

З 16 по 22 травня у місті Чатежі, що в Словенії, триває Кубок Європи зі стрільби з лука серед молоді. У командній стрільбі як серед дівчат-кадеток, так і серед хлопців переможцями Кубка стала збірна команда України. Про це пише ІА АСС з посиланням на Управління молоді та спорту Львівської ОДА. 

Дівоча збірна у фінальних дуелях перемогла французьку збірну 6:0. У її складі виступали дві львів’янки Анастасія Фадєєва, Дзвенислава Черник та сумчанка Дарія Коваль.

Збірна хлопців у фіналі також зустрічалася з французами і у драматичному поєдинку перемогла у додатковій серії 5:4 (28:25). 

“Судді не правильно занесли до протоколу результат серії. Ми мали зрівняти рахунок, а судді вирішили, що має вигравати команда-суперник. В результаті, наступна серія стала переможною для суперника. Після подачі апеляції, результат серії записали на нашу користь і продовжили матч. Психологічно наші спортсмени були у виграшній ситуації – одного разу вже програли, гірше вже не буде”, — повідомили на сторінці “Стрільба з лука, Буковина”.

Відтак, українські лучники зуміли вивести результат командного матчу до перестрілки, де з результатом 28:25 перемогла збірна команда України.

Переможці Кубку:  Антон Федик — кандидат у майстри спорту, Чернівецька обл. (підвал ЗОШ №27, ШВСМ, Спартак, тренери Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко), Микита Дюняшев — майстер спорту, Харківська обл. (тренери Віктор Галазюк та Маргарита Коваль), Олексій Чепік —  майстер спорту, Львівська обл. (тренер Максим Тараненко)

Реклама

Залишити коментар