Чернівецькому ветерану АТО потрібна допомога небайдужих для протезування руки

Сергію Штефунику з Чернівців потрібна допомога небайдужих на протезування. Він втратив руку у 2020 році. Про це повідомляє Українська біржа благодійності.

Ще в 2014 році Сергій був мобілізований в зону АТО. У самий розпал бойових дій він хоробро захищав свою країну. Повернувшись додому, на Сергія звалилися кілька проблем: посттравматичний синдром і хвороба коханої дружини. В 2018 році він залишився з двома неповнолітніми дітьми, похоронивши дружину, яка, на жаль, не впоралася з онкологією. Але на цьому біди Сергія не закінчилися.

У 2020 році через нещасний випадок Сергій виявився прикутим до ліжка. 1,5-тонна конструкція практично відірвала йому руку і пошкодила хребет, а зламані ребра пробили легені. Попри важкий стан і довгу реабілітацію, Сергій не падає духом, вірить в своє відновлення, адже вдома на нього чекають улюблені дочка і син.

Сьогодні Сергій потребує протезування правої руки. Вартість протезу для сім’ї дуже велика, та й ресурси вже вичерпалися. Тому ми хочемо допомогти йому зібрати 469 730 грн на купівлю і встановлення протезу руки. Давайте разом допоможемо Сергію жити повноцінним життям та мати можливість підняти на руки улюблених діточок.

Реклама

Залишити коментар