Труффальдіно з Сокирян та принц на білому коні. Чому влада Буковини замість вирішення проблем регіону переймається власним комфортом?

Очільники «будинку з левами» намагаються використати політичне міжсезоння з максимальною фінансовою вигодою для себе. Таку позицію висловив у програмі «Постфактум» на телеканалі ТВА народний депутат двох скликань Максим Бурбак.

«Ми бачимо, що «Слуга народу» почала партійну розбудову у районах. Можливо, готуються до виборчого процесу. Так само намети в офіс у Чернівцях завозить і ОПЗЖ. Готуються або до передвиборчої агітації, або до політичних акцій на захист Медведчука.

Усі ж розуміють, що на Буковині є насправді дві політичні сили, які «ліплять» з голови обласної ради образ нового господарника – ОПЗЖ і «Аграрна партія», Папієв і Козак. І голова обласної ради Олексій Бойко зі своїми щоквартальними «бойовими листками» і «відеозвітами» між двох цих центрів впливу, як у класика – слуга двох панів.

Черговий Труффальдіно з Сокирян. І мені прикро, що патріотичні сили, як ось Європейська солідарність, у цьому йому також підіграють.

Не відстає й Чернівецька ОДА. У кризовий час, коли збирають усіх бізнесменів краю і просять скинутися на маски та апарати ШВЛ, облдержадміністрація купує собі нову «Шкоду» – в елітному, найдорожчому виконанні. Білого кольору. У нас тепер принц на білому коні!..

Люди ж усе бачать. А не можна було в базовій комплектації взяти? Треба ж було таке, як AMG «Mersedes», але для «Skoda».

Загравання з людьми, шоуменівські рішення і отакі події, не призводять до того, що прихильність громадян буде зберігатися.

Реклама

Залишити коментар