Відомий буковинський дизайнер пошив вечірню сукню для представниці України на Міс Всесвіт-2021

Відомий буковинський дизайнер Марин Гуралюк пошив офіційну вечірню сукню для представниці України на Міс Всесвіт-2021.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Мабуть, найскладніше плаття, яке ми колись шили. Це не в технічному плані. У плані мегавідповідальності … Так, ми брали участь в безлічі різноманітних конкурсів. Але …
☑По-перше – тоді ми захищали тільки своє ім’я. Так, ми завжди представлялися як український бренд, але тут, по суті, чемпіонат світу. І від твоєї роботи залежить і результат роботи великої команди, і честь країни. І, найголовніше, Велика Мрія дуже красивої (і не тільки) дівчини, Лізи Ястремської . І ти можеш підвести або ж … стати фартовим. І нарешті побачити нашу красуню зі стрічкою Міс Всесвіт (якщо буде віце-міс, так вже й бути, ми не сильно засмутимося.)
☑А по-друге – плаття для дизайнерських конкурсів і плаття для конкурсу Міс Всесвіт це як шити для червоної доріжки Grammy і Oscar. Для Grammy ти можеш пошити що завгодно, а ось доріжка Oscar-а диктує свої правила. Тут особливо не поепатуєш”
, – йдеться у дописі.

✔Більше приховувати це неможливо😉

✔Мабуть, найскладніше плаття, яке ми колись шили. Це не в технічному плані. У плані…

Опубліковано Марином Гуралюком Неділя, 9 травня 2021 р.

У конкурсі візьмуть участь представниці з 74 країн. Корону своїй наступниці передасть “Міс Всесвіт” -2019 Зозібіні Тунзі з Південно-Африканської Республіки. Фінал конкурсу транслюватиметься у всьому світі 17 травня, о 3:00 (за українським часом).

Реклама

Залишити коментар