В Чернівецькій дитячій лікарні виплачують зарплату 6-ом заступникам головного лікаря — не мають коштів на харчування пацієнтів

Ситуація з нестачею грошей на харчування для маленьких пацієнтів у Чернівецькій міській лікарні має кілька причин. Про це у коментарі МБ сказав заступник міського голови Юрій Лесюк.

За словами Юрія Лесюка, однією з причин чому раціон харчування збіднів — лікарня отримала кошти від Національної служби здоров’я України не в повному обсязі.

“Це справді проблема, яка спричинила тимчасові труднощі з фінансуванням виникли. Найближчим часом вони зникнуть”, — зазначив Юрій Лесюк.

Окрім того, виникли питання щодо роботи керівництва закладу: у головного лікаря 6 заступників, які отримують в цілому ту ж суму, яка витрачається на харчування дітей.

Нагадаємо, в Чернівецькій міській дитячій лікарні не вистачає грошей на харчування пацієнтів. Майже усі кошти, які отримують від Національної служби здоров’я, витрачають на зарплати, ще на частину купують медикаменти.

Через брак грошей з раціону пацієнтів виключили м’ясо, рибу та молочні продукти. Дітей годують овочевими супами, кашами та макаронами. З їжею допомагають благодійники та релігійні організації.

Реклама

Залишити коментар