На Чемпіонаті Європи з грепплінгу буковинці принесли Україні 4 призових місця

На Чемпіонаті Європи з грепплінгу, що цьогоріч проводився у Варшаві, троє з п’ятьох чернівецьких учасників від України зайняли призові місця. Всього в змаганнях взяли участь 40 представників української збірної.

Змагання проводили 27 та 28 червня. На чемпіонаті Європи серед чоловіків і жінок у командному заліку грепплінгу “Ноу Гі” національна команда України посіла друге місце, а на наступний день – за підсумками турніру в розділі “Гі” – наша команда стала третьою. Серед українців відзначилися чернівецькі спортсмени.

“Срібним” і “бронзовим” призером Євро-2021 став Юрій Черкалюк з Чернівців. Він є віцечемпіоном у Гі (до 66 кг) та володарем третього місця в Ноу Гі (66 кг).

“Бронзовою” призеркою стала також буковинка Флора Лучич.

За словами Івана Снігура, майстра спорту з панкратіону та вільної боротьби, готувалися до змагань ретельно Іван посів третє місце в змаганнях з грепплінгу (Ноу Гі, понад 100 кг).

“Підготовка була дуже хороша — за тиждень до чемпіонату ми провели збір у Сумах. Кожного дня по два тренування, тривалістю в годину”, зазначив він.

Більше інформації дізнавайтесь в програмі “Теми дня” на телеканалі “ТВА”.

Реклама

Залишити коментар