Калинівський ринок не працював 52 дні: порахували кількість збитків

Сьогодні, 7 квітня, на брифінгу директор КП МТК “Калинівський ринок” Олег Гульпак розповів, що з 3-х місяців, які він перебуває на посаді керівника, підприємство не працювало 52 дні. Він назвав суму, яку недоотримало підприємство через карантинні обмеження.

Через карантинні обмеження “червоної” зони, згідно фінансового звіту, на сьогодні Калинівський ринок недоотримав доходів у сумі 17 млн. 462 тис. грн. Зокрема, у січні – 5 млн. 128 тис., у березні – 5 млн. 474 тис., у квітні – 6 млн. 860 тис. грн.

Окрім того за березень і квітень до збиткових сум включили 1 млн. 939 тис. грн. і 323 тис. грн. відповідно. Нагадаємо, що в березні 2021 року після чергового пікету підприємців Калинівського ринку, на сесії міської ради прийняли рішення: звільнити підприємців від плати за камери схову. Це й спричинило додаткові збитки від підприємства.

Директор Калинівського ринку зазначив, що завдяки тому, що Чернівці вийшли з “червоної” зони перед Великодніми святами, підприємство запрацювало на повну потужність, вдалося підняти показники по заїзду та обілечуванню.

Реклама

Залишити коментар