Продали ручку завкафедри економічного факультету: в ЧНУ провели благодійний аукціон

Студенти та викладачі економічного факультету Чернівецького національного університету організували благодійний аукціон. Це один із заходів з нагоди 50-річчя економічного факультету ЧНУ, пише МБ.

На аукціоні були представлені 50 різних лотів. Їх запропонували викладачі та випускники економічного факультету. Лоти студентів ще продовжують продавати онлайн.

Продавали значок спортивних перемог з карате декана економічного факультету Руслана Білоскурського. Кінокамеру 1962 року від завкафедри міжнародної економіки Олександра Саєнко. Калькулятор з часів народження факультету від кафедри економіко-математичного моделювання. Ручка від замдекана економічного факультету Романа Грешка тощо.

Лоти купували і студенти, і викладачі. Причому робили це офлайн та онлайн. Але найбільше лотів придбав депутат міської ради Олексій Просяний, якого запросили на благодійний аукціон.

Найдорожчим лотом виявилася картина “Квіти сонця” від викладачки економічного факультету Діани Михайлини. За неї Олексій Просяний заплатив майже 3 тисячі гривень.

На благодійному аукціоні економічного факультету вдалося зібрати майже 20 тисяч гривень. Усі гроші підуть на благодійність. Планують долучитися до придбання обладнання для онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Реклама

Залишити коментар