Яценюк: Треба очікувати, що суддів ВСУ також відправлять у відставку незаконним указом

“Своїм рішенням щодо “виборів” на Прикарпатті Верховний суд продемонстрував приклад професійного сумління. Треба очікувати, що суддів ВСУ також відправлять у відставку незаконним указом на кшталт суддів КС чи справою одних контрабандистів проти інших”, — наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк.

Лідер НФ підкреслив, що фальсифікація виборів на 87-му окрузі на Івано-Франківщині факт, підтверджений рішенням Верховного суду.

Він нагадав, що одразу після цих “виборів”, заявляв, що влада, “наслідуючи Януковича, включає верстат адміністративного тиску, фальсифікацій і беззаконня”. 

“Янукович втік з України сім років тому, але сьогоднішні правителі взялися відроджувати його узурпаторські методи”, наголосив він.

Верховний суд став на бік закону, підкреслив Арсеній Яценюк.

“На відміну від Конституційного, який послужливо підтримав незаконний розпуск парламенту у 2019 році”. 

Лідер “Народного фронту”  наголосив, що волюнтаристське припинення повноважень Верховної Ради проклало дорогу монобільшості пройдисвітів й цементуванню абсолютної влади в одних руках.

“Своїм рішенням щодо “виборів” на Прикарпатті Верховний суд продемонстрував приклад професійного сумління”, підкреслив він, та додав, “Треба очікувати, що суддів ВСУ, які відновили законність, також відправлять у відставку незаконним указом на кшталт суддів Конституційного суду чи справи одних контрабандистів проти інших”.

Реклама

Залишити коментар