“Жовта” зона: в Чернівцях поновлять безкоштовні екскурсії по місту

Вихід Буковини з “червоної” карантинної зони повертає область та місто до звичайного життя. Після відкриття музеїв, на туристичні маршрути готові повернутися й екскурсоводи. З наступної тижня у Чернівцях відновлюються екскурсії середмістям. Про це кореспонденту ІА АСС розповів директор Департаменту розвитку Чернівецької міської ради Сергій Бостан.

Вже з наступного тижня відновлюємо екскурсії Чернівцями. Мова йде про недільні безкоштовні екскурсії середмістям Чернівців.

Наразі все залишається без змін час – 12 година, та місце зустрічі – Центральна площа, біля Ратуші.

“Окрім старих туристичних маршрутів на цей рік плануємо й нові. Але це про це ми розповімо вже під час відкриття туристичного сезону у травні”, – сказав Сергій Бостан.

В департаменті розвитку наразі шукають для туристів та чернівчан нові оглядові майданчики у місті.  За словами Бостана, наразі вежа Ратуші не відповідає техніці безпеки.  

“Ми звернулися до підрозділів Чернівецької міської ради, які відповідають за утримання цих приміщень, щоб вони розглянули можливість укріплення усіх конструкцій для безпечного підйому та перебування на вежі Ратуші. Наразі вона не відповідає техніці безпеки. Тому поки туди – не можна”, — розповів чиновник. Сергій Бостан також додав, що

Реклама

Залишити коментар