Вигадали ремонтів на 117 тисяч гривень: в Чернівецькому тролейбусному управлінні 3 кримінальних провадження

За результатами проведеного аудиту у Чернівецькому тролейбусному управліннні зареєстровано три кримінальних провадження за виявленими підозрами у злочинах. Про це повідомив заступник міського голови Ігор Крохмаль.

У ЧТУ виявлено ряд фактів зловживань, які мали місце в “збитковому” тролейбусному управлінню.

За словами Ігоря Крохмаля, у ЧТУ незаконно здавали приміщення в оренду.

“Встановлені факти здачі в оренду комерційним структурам майна ЧТУ. Але при цьому всі комунальні витрати та електроенергія оплачувалась самим тролейбусним управлінням, тобто коштами громади. Сума завданих матеріальних збитків склала майже 65 тисяч гривень”, – зазначив посадовець.

Також встановлено, що впродовж декількох останніх років адміністрацією ЧТУ та одним із приватних підприємців складались фіктивні акти виконаних робіт на замовлені ЧТУ технічні послуги, але насправді такі роботи не виконувались. Сума привласнених коштів перевищує 117 тисяч гривень.

Виявлений факт безпідставного нарахування і виплати майже 94 тисячі гривень зарплати людині, яка насправді не працювала на підприємстві.
Аудит підприємства продовжується.

У міській раді зазначили, що притягнуть до кримінальної відповідальності людей, які зловживаннями та крадіжками призвели до збитковості комунальних підприємств та їх неефективної роботи.

Реклама

Залишити коментар