На Буковині згоріла господарська будівля: коротке замикання електромережі

Сьогодні, 23 квітня в селі Клішківці в пожежі згоріла господарська будівля. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у чернівецькій області.

На спецлінію “101” повідомили, що в с. Клішківці Клішковецької ОТГ Дністровського району сталася пожежа в господарській будівлі. Рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини м. Хотин ліквідували пожежу на площі 45 кв.м. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю.

Також пожежу гасили 22 квітня в с. Банилів Банилівської ОТГ Вижницького району. Там горів житловий будинок. Пожежа виникла в господарській будівлі, згодом вогонь перекинувся на житловий будинок.

На момент виникнення пожежі власників вдома не було, коли місцеві мешканці помітили пожежу, вогнем було охоплено житловий будинок та господарську будівлю.

Площа пожежі склала 200 кв.м. На місце події були направлені рятувальники 4 державної пожежно-рятувальної частини м. Вижниця та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ с. Мілієве.

Вогнеборці ліквідували пожежу у тих межах, в яких застали її на момент прибуття врятувавши будівлю від знищення.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено покриття та перекриття будівлі, а також  речі домашнього вжитку.

Реклама

Залишити коментар