Доглядала хворого, а потім пограбувала: на Буковині затримали зловмисницю

Зловмисниця використовувала чужі кошти для власних потреб і завдала потерпілому матеріальних збитків. Оперативники Чернівецького районного управління поліції розшукали жінку. За скоєне підозрюваній загрожує до 5 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Чернівецькій області.

Наприкінці лютого 2021 року до поліції Чернівецької області звернувся 49-річний житель обласного центру із заявою про крадіжку грошей з його банківської картки.

Поліцейські відстежили транзакції по рахунках заявника, розшукали камери відеонагляду, які могли зафіксувати ймовірного крадія та здійснили низку інших розшуково-слідчих дій.

Згодом співробітники поліції встановили зловмисницю – 51-річну чернівчанку. Жінка доглядала потерпілого, коли той хворів, і мала доступ до його помешкання. Дізнавшись, де чоловік зберігає банківські картки і які пін-коди встановив, порушниця викрала їх і користувалася наявними там коштами на свій розсуд.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили жінці про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1 та 2 статті 185 (Крадіжка) та частиною 1 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. 

Реклама

Залишити коментар