Оштрафували на 17 тисяч гривень: в Чернівцях підприємець торгував в “червоній”зоні

У Чернівцях суд оштрафував підприємця “Калинівського ринку” на 17 тисяч гривень за порушення карантинних обмежень у період “червоної” зони. Про це йдеться в постанові Садгірського районного суду, підприємець 10 березня 2021 року не припинив роботу свого контейнера і продовжував прийом та обслуговування відвідувачів.

Як зазначається у судовому рішенні, цими діями особа порушила вимоги постанови Кабінету міністрів України та вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також повідомляється, що підприємець на судове засідання не з’явився, хоча про дату й час розгляду був повідомлений належним чином.

Садгірський районний суд вирішив притягнути порушника до адміністративної відповідальності й накласти на нього штраф у розмірі 17 тис грн. Окрім того, суд вирішив стягнути з нього судовий збір у розмірі 454 грн.

Постанова може бути оскаржена до Чернівецького апеляційного суду через Садгірський районний суд м. Чернівці протягом 10 днів з дня її винесення.

Як відомо, Чернівецька область з 1 березня 2021 року перебуває у “червоній” зоні карантинних обмежень.

Реклама

Залишити коментар