Засліпило дальнє світло: на Буковині кермувальник збив пішохода

Вночі з 19 на 20 квітня у селі Довжок сталася аварія, внаслідок якої травми різного ступеня тяжкості отримав кельменчанин. Чоловіка госпіталізували до Новоселицької центральної районної лікарні. Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Слідчі встановили, що цієї ночі 48-річний водій автомобіля “Renault”, рухаючись вулицею в селі Довжок, не помітив пішохода, який стояв посеред дороги та здійснив наїзд на нього.

Зі слів кермувальника, це сталося через те, що його засліпило дальнє світло фар автомобіля, який рухався по зустрічній смузі. Правоохоронці перевіряють вказану версію ДТП.

Внаслідок аварії 40-річний потерпілий отримав травми голови, живота, а також перелом однієї ноги. Лікарі госпіталізували його для надання медичної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські призначили низку експертиз для встановлення всіх обставин та причини ДТП. Триває досудове розслідування. 

Реклама

Залишити коментар