В одному з спальних районів ножем поранили чернівчанина

Вночі 19 квітня поліції повідомили про те, що в одному з спальних районів Чернівців чоловіка поранили ножем. Потерпілий перебуває в лікарні з ножовими пораненнями грудей і живота. За вказаним фактом слідчі Чернівецького районного управління поліції розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Чернівецькій області.

Поліцейські оглянули помешкання 44-річного потерпілого, опитали громадян, які ймовірно володіють інформацією про обставини травмування чоловіка, та відпрацювали коло осіб, які могли бути причетними до скоєння вказаного злочину.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За результатами проведених першочергових розшуково-слідчих дій правоохоронці з’ясували, що потерпілий вдома розпивав алкогольні напої разом з двома малознайомими чоловіками. В процесі застілля у нього виникла суперечка з 36-річним гостем, під час якої той схопив ножа і травмував господаря помешкання.

Поліцейські розшукали нападника та затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому за нанесення тяжких тілесних ушкоджень загрожує до 8 років позбавлення волі.

Зловмисник раніше вже потрапляв у поле зору поліції за скоєння крадіжок. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі поліції проводять досудове розслідування. 

Реклама

Залишити коментар