Побиття та спроба зґвалтування жінки у потязі “Київ – Маріуполь”: підозрюваний помер

45-річний Віталій Рудзько, який влітку 2020 року жорстоко побив і намагався зґвалтувати пасажирку Анастасію Лугову у поїзді “Київ-Маріуполь”, помер у лікарні після шпиталізації зі слідчого ізолятора.

Про це повідомила потерпіла Анастасія Лугова в Instagram, а також речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець у коментарі УП.

“Друзі, дещо важливе хочу повідомити! Суд перенесли у зв’язку зі смертю обвинувачуваного. Нам повідомили, що Рудзько Віталій помер 13-го квітня. Не буду занадто емоційною, але хочу сказати, що страх в якому я жила ввесь чей час; переживала, що буде, коли Рудзько вийде; чи знайде він мене; як далі жити… Так от – цей страх помер разом з ним! Але хочу підкреслити, що це не кінець моєї справи. Мене це не зупинить! Ми і надалі будемо відстоювати в суді мої права, тому що за те, що сталося, має нести відповідальність не лише він”, – повідомила Лугова.

Вона зазначила, що хоче створити прецедент, який щось дійсно зрушить в системі безпеки пасажирів.

У прокуратурі Києва зауважили, що 10 квітня чоловік був госпіталізований із СІЗО до лікарні у зв’язку з погіршенням стану здоров’я. 13 квітня він помер.

“Попередньо, смерть природня, внаслідок хвороби, тілесних ушкоджень у нього не було. Подальша доля кримінального провадження у зв’язку зі смертю підозрюваного буде вирішена на наступному судовому засіданні 19 травня 2021 року”, – наголосила Максимець.

Реклама

Залишити коментар