2:0 на користь господарів: чернівецька ФК “Буковина” перемогла вінницьку “Ниву”

На матчі  дев’ятого туру першої ліги України Чернівецька футбольна команда “Буковина U-19” перемогла вдома “Ниву” (Вінниця) – 2:0. Про це повідомляє КБУ “ДЮСШ з футболу м. Чернівці”.

У матчі 9-го туру чемпіонату України U19 серед команд першої ліги (група 1) лідер змагань – чернівецька “Буковина” грала на штучному полі ФОК “Олімпія” з колективом “Нива” (Вінниця).
У першому таймі команди голів не забили, однак гості мали шанс вразити ворота буковинської команди. Проте буковинці зуміли ліквідувати небезпеку.
А на початку другого тайму відзначився гравець чернівецького колективу Владислав Таланов. Щоправда, на 55 хвилині зустрічі підопічні Андрія Лахнюка та Олега Керчу опинилися у меншості. За позбавлення команди суперника очевидної гольової можливості червону картку отримав буковинець Олег Штефуник.
Гравці вінницької команди використати свою чисельну перевагу не змогли. Натомість Владислав Таланов наприкінці матчу оформив дубль та встановив остаточний рахунок гри – 2:0 на користь господарів.
Підопічні Андрія Лахнюка та Олега Керчу впевнено лідирують у групі 1 першолігового чемпіонату України:
1. “Буковина” (Чернівці) – 22 (8)
2. “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 16 (9)
3. “Нива” (Вінниця) – 13 (8)
4. “Поділля” (Хмельницький) – 13 (8)
5. ФСК “Кристал” (Чортків) – 10 (9)
6. ДЮФК “Ніка – 05” (Івано-Франківськ) – 6 (7)
7. “Гірник” (Новояворівськ) – 4 (9)
Реклама

Залишити коментар