ОДА не спромоглася надати інформацію, щоб Буковина вже цього тижня могла б покинути «червону зону», – Максим Бурбак

Усе, що ми зараз бачимо від нашої влади, це імітація боротьби з епідемією. Про це у програмі «Постфактум» на телеканалі ТВА заявив народний депутат двох скликань Максим Бурбак. За його словами, за рік в області не зроблено жодних висновків для ефективної протидії поширенню хвороби.

 

«Зараз ми просто плентаємося позаду хвороби. Нема передбачення дій щодо недопущення наслідків, а просто – ліквідовуємо, зачищаємо вже наслідки наслідків, – наголосив політик. – Минулого тижня в облдержадміністрації «не спромоглися» надати відповідну інформацію для того, щоб Буковина, як і Івано-Франківська область, вже цього тижня могла б покинути «червону зону». Якби вони це зробили, наша область ще минулої п’ятниці могла би вийти з цієї «зони»

 

За словами Максима Бурбака, держадміністрація вкотре довела, що є пасивним спостерігачем за процесами і жодним чином не впливає на ситуацію в області.

«ОДА зараз це такий атавізм, рудимент в державному організмі і треба якнайшвидше приймати рішення про скасування інституцій обл- і рай- держадміністрацій та вводити префектів. Голови об’єднаних громад, головні лікарі на місцях краще розуміють і ведуть боротьбу з пандемією, ніж чиновники, які про це звітують.»

Як приклад політик навів Кіцманську та Хотинську ЦРЛ, де саме завдяки якісному менеджменту вдалося забезпечити районні лікарні всім необхідним та підготувати їх до протистояння пандемії.

Реклама

Залишити коментар