В ООС повідомили про нову атаку бойовиків на Донбасі

У суботу, 10 квітня, російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл українських позицій в зоні ООС.

Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання Схід у Facebook. В районі його відповідальності бойовики сьогодні обстріляли позиції українських захисників зі стрілецької зброї.

“Внаслідок обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення. Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я захисника — середнього ступеня важкості”, — йдеться у повідомленні.

Про дії російських окупантів українська сторона повідомила представників ОБСЄ через Спільний центр контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Сьогодні, 10 квітня, російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл
позицій…

Опубліковано Оперативно-тактичне угруповання “Схід” Субота, 10 квітня 2021 р.

Це вже друге поранення українського військовослужбовця в зоні ООС за добу. У ранковому зведенні 10 квітня повідомлялося про сім порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, з яких шість обстрілів та дистанційне мінування мінами ПОМ-2.

Внаслідок одного з таких обстрілів один український військовослужбовець отримав осколкове поранення.

«Захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надали необхідну медичну допомогу. Стан здоров’я пораненого — задовільний», — повідомили у штабі ООС.

Ці події відбуваються на тлі найбільшого з 2014 року стягнення російських військ до кордонів України та посилення обстрілів з боку контрольованих РФ бойовиків на Донбасі.

Реклама

Залишити коментар