Чернівецьку експосадовицю судитимуть за нецільове використання мільйона

На Буковині передали до суду справу проти колишньої посадовиці комунального підприємства Чернівців. Її підозрюють у нецільовому використанні одного мільйона гривень бюджетних коштів. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

За даними слідства, у жовтні 2018 року виконуючи обов’язки керівника комунального підприємства, жінка використала кошти у сумі 1 млн грн, виділені з місцевого бюджету в якості внеску до статутного капіталу для подальшого співфінансування робіт з модернізації систем теплопостачання, не за цільовим призначенням.

Кримінальне провадження у цій справі зареєстрували за частиною першою стаття 210 Кримінального кодексу України – Нецільове використання бюджетних коштів.

Якщо провину експосадовиці комунального підприємства доведуть, їй загрожує «штраф від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

 

Реклама

Залишити коментар