На Буковині через перегріту піч ледь не згорів житловий будинок

Вчора, 4 квітня рятувальники виїхали на пожежу в житловому будинку, що у с. Валява Кіцманської ОТГ Чернівецького району. Загорання трапилось внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Пожежа виникла через перекал печі, який залишили без нагляду. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Чернівецької області.

Згодом, повертаючись до будівлі власник побачив, що покрівля будинку охоплена вогнем.

Вогнеборці 9 державної пожежно-рятувальної частини м. Кіцмань ліквідували пожежу у тих межах, в яких застали її на моент прибуття та не допустили поширення вогню по всій площі будівлі.

Пожежа значної шкоди завдала кімнаті житлового будинку та його покрівлі.

Також пожежа була 2 квітня в  м. Новодністровськ: горів гараж. За попередніми висновками фахівців, власник кинув недопалок, що й спричинив займання. Помітивши пожежу господар намагався самотужки погасити її, проте всі його спроби виявилися марними.

На місце події прибули рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Сокиряни та ліквідували пожежу на площі 20 кв.м. Внаслідок пожежі знищено інструменти та речі домашнього вжитку.

Окрім цього, рятувальники ліквідували 5 пожеж сухої трави на відкритих територіях. Такі пожежі мали місце в обласному центрі, а також в Чернівецькому та Дністровському районах. Загальна площа знищеної трави склала понад 10 га.

Реклама

Залишити коментар