Яценюк: Вибори в Івано-Франківській області підганяли під кандидата від партії влади

“Вибори у 87 виборчому окрузі – це цинічне і безмежне свавілля. Результати голосування на очах у всієї країни нахабно підганяли під кандидата від партії влади”. Про це написав Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Фейсбук. 
На думку Арсенія Яценюка таким є логічне продовження курсу, який обрали з часів антиконституційного розпуску Верховної Ради восьмого скликання.
“Тепер від такого волюнтаризму страждають навіть ті, хто аплодував незаконним рішенням раніше або й допомагав їх «узаконювати». Нічого дивного, так відбувається завжди. Свавілля поїдає своїх послідовників”, — йдеться у дописі політика.
Арсеній Яценюк пригадав злочини влади Януковича в 2012 році: коли тодішня влада хотіла вкрасти в опозиції перемогу в десятках округів.
“Ставши на шлях Януковича, фініш буде аналогічним. Перед тим, як запускати верстат адміністративного тиску, фальсифікацій і беззаконня, треба завжди пам’ятати, чим в Україні закінчували ті, хто починав це практикувати”, — підсумував політик.
Реклама

Залишити коментар