Під Шумами загинув український військовий

Неподалік населеного пункту Шуми Донецької області внаслідок підриву на невідомому пристрої загинув військовослужбовець Об’єднаних сил.

Про це повідомляє у Facebook оперативно-тактичне угруповання «Північ».

“Сьогодні, 3 квітня, неподалік населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», відбувся підрив на невідомому мінно-вибуховому пристрої, внаслідок якого дістав бойове травмування, несумісне з життям, військовослужбовець Об’єднаних сил”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події працюють посадові особи військової частини та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

Сьогодні, 3 квітня, неподалік населеного пункту ШУМИ, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання…

Опубліковано ОТУ «Північ» Субота, 3 квітня 2021 р.

Як повідомлялося, 26 березня під Шумами внаслідок прицільного обстрілу позицій Об’єднаних сил загинуло четверо українських військовослужбовців, ще двоє зазнали поранень і були доправлені до медзакладу.

Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак на позачерговому пленарному засіданні Верховної Ради 30 березня поінформував, що снайпер відкрив вогонь по групі розмінування, яка оглядала місцевість з метою виявлення та знешкодження протипіхотних мін ПОМ-2, напередодні дистанційно встановлених російськими окупаційними військами. Двоє саперів були вбиті, ще двоє поранені. Смертельні кульові поранення дістали також двоє військовослужбовців, які прибули для підтримки групи розмінування.

Реклама

Залишити коментар