Не повернуться: звільнені посадовці, за словами Клічука, не зможуть через суд поновитися на посадах

Попередні керівники комунальних підприємств та підрозділів міськради, яких звільнила нова влада, не зможуть через суд поновитися на посаді. Про це заявив Чернівецький міський голова Роман Клічук, звітуючи про сто днів на посаді мера.

Зокрема, на запитання журналістів, чи не вийде так, що звільнені посадовці потім зможуть повернути свої посади та ще й отримати матеріальну компенсацію, як-от це вже зробили чимало звільнених раніше чиновників, Клічук сказав:

“Поки що з тих, кого ми зняли, ніхто не відновився на посаді. Тому казати, що вони відновилися, ще рано. Поновилися лише ті, яких звільняли ще до моєї каденції. Тут ми наразі нічого не можемо вдіяти. Впевнений, що всі ті керівники, яких ми звільняли, на посади не повернуться”, —  пообіцяв мер.

Нагадаємо, нещодавно з посади директора департаменту ЖКГ звільнили Володимира Бешлея, а з посади керівника департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин – Миколу Собка. Також вчора повідомили про звільнення директора підприємства “Чернівціспецкомунтранс” Олександра Летучого.

Реклама

Залишити коментар