Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко оприлюднив електронну декларацію про доходи і витрати

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко оприлюднив електронну декларацію про доходи і витрати у 2020 році, вказавши суму отриманої зарплати понад 484 тисячі гривень.

Як зазначається в декларації посадовця, оприлюдненій на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, найбільшу суму з цих грошей – понад 422 тисячі гривень – Бойко отримав, перебуваючи на посаді заступника голови Чернівецької ОДА.

Ще 39 тис грн він заробив у Сокирянській районній раді. А за роботу на посаді голови облради у 2020 році Бойкові нарахували понад 22 тис грн.

Посадовець володіє квартирою в Чернівцях площею 85,1 кв м. Вся інша нерухомість, земельні ділянки та нежитлові приміщення в Чернівцях та Чернівецькій області записані на його дружину.

Бойко володіє автомобілем Mitsubishi Padjero 2008 року випуску вартістю 140 тис грн. У 2020 році дружина посадовця придбала легковик Toyota RAV4 2020 року випуску вартістю 795 тис грн. У декларації вказано, що Бойко користується цією автівкою за усною домовленістю з дружиною.

Окрім того, дружина чиновника задекларувала доходів у 2020 році на суму 376,5 тис грн.

Реклама

Залишити коментар