Профілактична робота з доставкою додому: на Вижниччині рятувальники інформували про пожежну безпеку

Задля попередження небезпечних ситуацій рятувальники проводять інформування власників приватних будинків. Сьогодні фахівці Путильського районного сектору Управління ДСНС організували інформаційно-роз’яснювальний рейд у житловому секторі на Вижниччині. Рятувальники побували у 5 селах –  Киселиці, Гробище, Дихтинець, Малий Дихтинець, Замогила. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС.

Пояснюючи людям правила безпеки, фахівці вказали, до чого може призвести використання несправних електроприладів у побуті, залишені без нагляду ввімкнені обігрівачі, праски. Аби від цього не сталося короткого замкнення електромережі у будинку, рятувальники закликали буковинців завжди пильно стежити за електричними приладами та не дозволяти дітям самостійно вмикати їх.

Також фахівці Служби порятунку вкотре звернули увагу жителів на правила безпеки, яких слід дотримуватися під час експлуатації пічного опалення й обігрівачів, адже, незважаючи на підвищення температури, люди ще опалюють свої оселі, а порушення правил пожежної безпеки є однією з найчастіших причин виникнення пожеж у житловому секторі.

Щоб інформацію від рятувальників місцеві мешканці змогли й надалі розповсюджувати серед інших, рятувальники вручали їм листівки на протипожежну тематику.

 

Реклама

Залишити коментар