Підприємців Калинівського ринку звільнили від плати за камери схову

Відповідне рішення сьогодні, 30 березня, прийняли депутати Чернівецької міської ради. Окрім того, підприємців звільнили від сплати за камери схову. 

У Чернівцях через пікет підприємців Калинівського ринку біля Ратуші із значним запізненням розпочалася сесія міської ради. Це – продовження пленарного засідання 4 сесії Чернівецької міської ради VIII скликання. На засіданні зареєструвався 31 депутат. Сесія розпочалася із звернення представників Калинівського ринку до депутатів.

Підприємці вимагали від депутатів проголосували за звільнення від сплати за камери схову. Також люди вимагали відкрити всі входи на ринок і дали доступ до торгових місць з 5 ранку до 22-ї вечора.

Підприємці зазначили, що кожен має заплатити по 3 тисячі гривень за користування камерами схову. При цьому доступу до своїх торгових місць вони не мають.

Після обговорення депутати прийняли рішення звільнити підприємців від сплати за камери схову. Підприємців продуктових рядів, які працюють у звичному режимі, це не стосується. За таке рішення проголосували 24 депутати.

Також підприємці автомобільного сектору звернулися з проханням звільнити їх від сплати за торгові місця, оскільки вивезти авто з ринку вони не можуть і продавати їх також. За рішення звільнити від сплати за торгове місце підприємців цього сектору проголосували 22 депутати. За вільний доступ до торговельних місць підприємцями з 5 ранку до 22 години вечора проголосували 28 депутатів.

В цілому за зміни до проєкту рішення №16, який було прийнято на минулій сесії, проголосував 31 депутат.

 

Реклама

Залишити коментар