В квітні проведуть експериментальне тестування працівників митниці

У Державній митній службі України зазначили, що незабаром розпочнуть тестування на знання митного та антикорупційного законодавства, на загальні здібності та благонадійність. Про це повідомляє пресслужба Буковинської митниці держмитслужби України.

У квітні розпочнеться тестування посадових осіб митних органів.

“Тестування —  міжнародна практика. І це добре, що Україна запроваджує такий підхід. Ми маємо відповідати європейським стандартам не тільки в нормативних документах, але й у кваліфікації. Адже нас від наших європейських колег нас відділяють тільки кілька метрів на пункті контролю”, —  йдеться у повідомленні.

Загалом проєкт передбачає проходження посадовими особами трьох тестів:

-з митного й антикорупційного законодавства;

– тесту на загальні здібності – здатність вирішувати математичні, абстрактно-логічні задачі і завдання на вербальний інтелект;

-тест на благонадійність  – психологічний тест, призначений виявити посадових осіб із ризиками схильності до порушення встановлених правил та непродуктивної поведінки на робочому місці.

“Довіра співробутників до служби —  це стандарт, якого ми прагнемо. Результати тестування дадуть фактичну базу для подальшої розробки та впровадження системи моніторингу, контролю, заохочення і кар’єрного зростання персоналу Держмитслужби”.

 

Реклама

Залишити коментар