Вимагаємо право на працю — у Чернівцях підприємці анонсували пікет

Місцеві підприємці 30 березня планують пікетувати Чернівецьку міську раду. О 10:00 біля приміщення міської ради чернівецькі підприємці проведуть акцію проти карантину «червоної» зони. Про це йдеться в повідомленні вайбер чату «Підприємці разом».

“Протест проти порушення конституційних прав. 30.03.2021, о 10:00 біля Чернівецької міської ради. Вимагаємо право на працю”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня закрився Калинівський ринок. З 24 березня на Калинівському ринку закрили непродовольчі ряди. Місцеві підприємці обурені таким рішенням та вимагали у міської влади Чернівців переглянути можливість роботи підприємства.

Мер Чернівців Роман Клічук повідомив, що спільно з юридичним відділом розглянули усі можливі варіанти. Але відкривати ринок під час складної епідеміологічної ситуації не можна.

Під час 4 сесії Чернівецької міської ради VІІІ скликання, депутати підтримали рішення про “Про ненарахування суб’єктам господарювання, які провадять діяльність на ринках міста Чернівців, плати за послуги з утримання торговельних місць в належному стані впродовж дії на території Чернівецької області обмежувальних протиепідемічних заходів, встановлених 1 березня 2021 року”. За відповідне рішення проголосували 25 депутатів.

 

Реклама

Залишити коментар