11 порушень режиму припинення вогню: російські окупанти ігнорують Мінські домовленості

Збройні формування Російської Федерації й надалі ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють позиції підрозділів Об’єднаних сил. 27 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляє пресслужба операції ОБСЄ.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», по позиціях наших воїнів у передмісті Шумів окупанти застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети 82-го калібру.
Поблизу населених пунктів Зайцеве  та Луганське російсько-окупаційні війська здійснили обстріл позицій українських захисників використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», неподалік населеного пункту Авдіївка окупанти відкривали вогонь із ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а поблизу Водяного, що на Приазов’ї, та селища Славне – з гранатометів різних систем. У передмісті ШИРОКИНОГО противник вів обстріл зі стрілецької зброї.
До того ж, неподалік Авдіївки зафіксували проліт безпілотника противника з перетином лінії розмежування. Підрозділи радіоелектронної боротьби (РЕБ) нейстралізували ворожий дрон.
Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає.
Реклама

Залишити коментар