Поліцейські несуть службу в посиленому режимі: на Буковині в трьох ОТГ обирають депутатів

Сьогодні, 28 березня, відбуваються проміжні місцеві вибори депутатів Магальської, Топорівської та Петровецької об’єднаних територіальних громад Чернівецького району. Співробітники поліції несуть службу в посиленому режимі. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Чернівецької області.

О 08:00 всі виборчі дільниці відкрилися вчасно та без порушень. Співробітники поліції взяли під охорону 3 територіальні та 3 дільничні виборчі комісії. Щоб вибори відбулися прозоро та законно долучилися також співробітники Національної гвардії.

Наразі надзвичайних подій та правопорушень, пов’язаних із процесом волевиявленням, не зафіксували.

Напередодні керівництво поліції Чернівецької області провело інструктаж поліцейських, які заступили на охорону виборчих дільниць. Особовому складу наголосили на дотриманні дисципліни, законності й політичної нейтральності, а також готовності надати допомогу суб’єктам виборчого процесу в межах компетенції поліції.

Поліцейські забезпечили супровід бюлетенів на виборчі дільниці та охорону під час їхнього транспортування.

Для оперативного реагування на повідомлення про порушення виборчого законодавства сформовано достатній резерв особового складу, створено додаткові слідчо-оперативні та вибухотехнічні групи, а також групи превентивної комунікації.

Реклама

Залишити коментар