Клічук домовляється з буковинськими бізнесменами щодо фінансування ФСК “Буковина”

Чернівецька міськрада цього року не фінансуватиме з бюджету міста футбольний клуб “Буковина”, проте керівництво ратуші домовляється з місцевими підприємцями щодо надання матеріальної допомоги команді.

Як повідомляє прес-служба ФК “Буковина” у Facebook, про це мер Роман Клічук повідомив сьогодні під час зустрічі з футболістами і тренерами клубу.

“Прийшов познайомитися із хлопцями і побажати їм успіху у завтрашній грі. Я слідкував за першими матчами “Буковини” навесні, адже вболіваю за клуб не перший рік – ще зі шкільних, студентських часів. Знаю, що всіх цікавить питання фінансування “Буковини”. Ми вирішили у цьому році не обтяжувати бюджет міста і я провів перемовини із групою бізнесменів, які вирішили допомогти клубу. Тому я думаю, що питань по фінансуванню цього року не буде”, – цитує прес-служба міського голову.

“За перемоги у двох стартових матчах футболісти “Буковини” отримають премії. Це гроші з приватних інвестицій у клуб. Є справді люди бізнесу, які вболівають за “Буковину”, за футбол вцілому, вони живуть футболом, тому ми отак всі разом вирішили допомогти клубу”, – додав Клічук.

Чернівецький міський голова Роман Клічук у коментарі пресслужбі «Буковини» розповів про зустріч із футболістами і…

Опубліковано ФСК “Буковина” Чернівці Пʼятниця, 26 березня 2021 р.

Реклама

Залишити коментар