ДТП у Польщі: постраждалій чернівчанці збирають гроші на лікування

У Чернівцях збирають матеріальну допомогу на лікування місцевої мешканки Анни Гринчук, яка постраждала у автокатастрофі у Польщі.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці парафії Воздвиження Всечесного Хреста римо-католицької церкви.

“Дорогі, маємо інформацію про стан п. Анни Гринчук, нашої парафіянки, яка постраждала в автобусній аварії в Польщі 22 березня. Їй зробили операцію і завтра, якщо рана затягнеться, то складуть руку”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі небайдужі, які мають бажання допомогти матеріально, можуть це зробити у середу, 24 березня з 17.00 до 18.00 у Польському домі (Чернівці, вулиця Кобилянської, 40).

“Зібрані кошти передамо Генеральному консулу у Вінниці, який буде у п. Анни в четвер та передасть ці гроші. Прохання, щоб гроші, по можливості, були в євро”, – повідомляється у дописі.

ПРОХАННЯ ПРО ДОПОМОГУ
Дорогі, маємо інформацію про стан п. Анни Гринчук, нашої парафіянки, яка постраждала в автобусній…

Опубліковано Парафія Воздвиження Всечесного Хреста РКЦ м.Чернівці Вівторок, 23 березня 2021 р.

Раніше повідомлялося, що у смертельній дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася у Польщі з автобусом “Вроцлав-Чернівці”, загинув 51-річний водій автобуса з Чернівецької області.

Автокатастрофа трапилася 21 березня опісля 23:00 за місцевим часом на автостраді А4 недалеко від Ярослава – майже на тому ж місці, де на початку березня у подібній ДТП загинули п’ятеро українців.

Реклама

Залишити коментар