ДТП у Польщі: водій автобуса “Вроцлав-Чернівці” загинув, 5 пасажирів госпіталізували

Сьогодні вночі автобус, який курсував з польського міста Вроцлава до Чернівців потрапив у смертельну автокатастрофу в Польщі. 23-річний водій автобуса загинув. Про це повідомляє інформаційне агентство Укрінформ.

Приблизно опівночі з неділі 21 березня на понеділок 22 березня в Підкарпатському воєводстві на півдні Польщі пасажирський рейс за маршрутом “Вроцлав-Чернівці” впав у дорожний яр.

Речник пожежної служби Підкарпатського воєводства Марцін Бетлея у коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив, що рятувальники, які прибули на місце катастрофи “пережили ефект дежавю”, оскільки автобус перевернувся до того ж рову, що й український автобус, який зазнав катастрофи в цьому місці 6 березня, і лежав у тій же позиції.

За інформацією поліції Підкарпатського воєводства, всі 10 осіб, які перебували в автобусі, є громадянами України. П’ятьох постраждалих у ДТП автобуса перевезено до лікарень міст Перемишль, Пшеворськ та Лубачув. Водночас чотирьох пасажирів автобусу, які не отримали значних травм, перевезено до шкільного гуртожитку у місті Ярослав.

Як встановила поліція, 23-річний водій автобуса, який був за кермом, на момент ДТП був тверезим.

За попередніми даними поліції, автобус з невстановлених причин різко з’їхав з дороги, наїхав на відбійник і перевернувся до придорожнього яру.

На місці ДТП працювало близько 80 рятувальників. Розрізали елементи автобусу, аби врятувати трьох осіб. Автобус вже витягнули з яру, і перевезли на стоянку.

 

Реклама

Залишити коментар