На Буковині запрацюють нові радари, що вимірюють швидкіть руху автомобілів

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що з 22 березня 2021 року патрульні з приладом TruCAM працюватимуть ще на 60 нових ділянках. Також будуть внесені зміни до 12 вже існуючих ділянок. Про це повідомляє патрульна поліція України.

TruCam – це радар вимірювання швидкості, розроблений фахівцями американського аерокосмічного агентства NASA.

З 22 березня патрульні  працюватимуть з приладом ще на 60 нових ділянках. Також вносять зміни до 12 вже існуючих ділянок. Нові ділянки були визначені на підставі проведеного аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху.

Зокрема, прилад TruCAM запрацює на трасі H-10 Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига, 46-69 км. у Чернівцях  радар з’явиться на вулиці Південно-Кільцевій. Усього на дорогах України працюватиме 117 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 309 ділянках.

Мобільні прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Про використання приладів вимірювання швидкості водіїв повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень. У місцях фіксації порушень також буде стояти службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Реклама

Залишити коментар