Смерть школяра у Чернівцях: батьки хлопчика розповіли обставини трагедії

У Чернівцях батьки померлого четвертокласника розповіли обставини смерті дитини.

За словами батьків, минулої п’ятниці, 12 березня у дитини просто почав боліти животик, однак до вечора вже все було добре. На наступний день біль не зникла, і до неї додалась температура 37,2.

Він цілий день був на дієті, ввечері сказав, що все з ним нормально. В неділю вранці все було добре, він поснідав та поїхав до бабусі з дідусем. А о 18.00 хлопчик знову сказав, що болить живіт, розповіла мати дитини.

Батьки одразу зателефонували до медсестри. О 19.00 в хлопчика знову піднялась температура, цього разу до 38-ми градусів.

Близько першої години ночі температура почала падати до 35,9. Батьки викликали швидку допомогу.

Лікарі сказали, що у хлопчика прискорене серцебиття та тахікардія.

Коли хірург пішов подивився на стан хлопчика, то сказав що це не апендицит.

За словами батьків, лікарі попросили годину почекати в коридорі, адже їм потрібно заповнити історію пацієнта.

Після того, як дитині повторно виміряли тиск ,лікарі викликали реаніматолога. За словами батька хлопчика, реаніматолог був роздратований та звинуватив батьків у тому, що це нібито вони запустили хворобу. При цьому медик заявив, що у дитини піднявся рівень цукру у крові.

“Я йому пояснюю кажу в нього цукру ніколи не було. Він піднявся можливо або від шлунку, підшлункової може. Він (лікар – ред.) мені каже що він дихав важко. Нам зробили одразу терміновий такий на цукор тест показало 10.5. Сказали, що у нього цукровий діабет уже то саме забрали в реанімацію сказали чекати”,  – пояснює батько хлопчика, пан Юрій.

0 9 ранку батьків пустили до сина.

Мати хлопчика розповіла, що три медсестри сиділи пили чай, а лікаря ще не було.

“Малий лежав казав, що у нього болить животик просив забрати його додому”, – розповідає мати, пані Альона, – “тут приходить на це лікар і він мені кажуть “він не хоче слухатися, тобі не подобається іди пиши відмову”, я кажу я не збираюся писати відмову рятуйте дитину”.

Пані Альона наголосила, що її сину не дали у палаті кисневу маску.

Об 11 годині йому дали кисневу маску, але він дуже важко дихав.

За словами матері, лікарі сказали зробити тест на коронавірус. Після того як прийшли результати, вони підтвердили негативний результат.

За словами батьків, хлопчику пізніше зробили рентген, який показав, що у нього двобічна пневмонія.

Реклама

Залишити коментар