Спалахнув газовий балон під час приготування їжі: пожежа на Буковині

Власник оселі намагався самостійно ліквідувати загоряння, але йому це не вдалося і полум’я перекинулося на меблі та домашні речі. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

15 березня на спецлінію «101»  повідомили про пожежу в житловому будинку в с. Луковиця Герцаївського району. Доки господар готував їжу, на кухні раптово загорівся газовий балон. Власник оселі намагався самотужки ліквідували пожежу, але всі його спроби виявилися марними.

Полум’я перекинулось на меблі та речі домашнього вжитку. Площа пожежі склала 50 кв.м. Рятувальники 13 державної пожежно-рятувальної частини м. Герца ліквідували пожежу у тих межах, в яких застали її на момент прибуття та врятували від вогню будівлю. Вогнем знищено оздоблення стін, меблі та речі домашнього вжитку.

Ще одну пожежу загасили  сьогодні вночі 16 березня. В селі  Драчинці Кіцманського району загорівся господарській будинок. Займання почалося внаслідок необережного поводження з вогнем під час паління. Вогнеборці врятували від вогню господарську будівлю та поруч розташований житловий будинок, на який існувала загроза перекидання вогню. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття, перекриття та речі домашнього вжитку.

Реклама

Залишити коментар